Ons verhaal

Sinds 2013

FAMILIEBEDRIJF
Sinds de oprichting van Digitale Nazorg zijn wij uniek in expertise, kwaliteit en service. Steeds meer klanten wisten ons de afgelopen jaren te vinden: zowel uitvaartondernemers namens hun families en nabestaanden, als consumenten die ons inmiddels rechtstreeks weten te benaderen. Opgericht in 2013 door Sander en Jeanette van der Meer uit Haarlem, zijn we ondertussen uitgegroeid tot het kennis- en expertisecentrum op het gebied van de digitale nalatenschap, online erfenis en toegang tot dierbare data. DANKJEWEL!

Funeral Award

WINNAAR IN DIENSTVERLENING
Mede dankzij het trouwe Partner netwerk van Digitale Nazorg is ons klantenbestand de afgelopen jaren flink gegroeid. In 2015 werd ons werk bekroond met het winnen van de International Funeral Award 2015 in de categorie dienstverlening uitvaartbranche.
Belangrijker dan een prijs is natuurlijk de waardering van onze klanten die we terugkrijgen in de vorm van bedankjes & mooie recensies.

Jeanette & Sander van der Meer
IFA Duitsland - 2015

Inzichten

OPZEGDIENST
Als grondlegger van de opzegdienst i-Finish zijn wij de afgelopen jaren tot nieuwe inzichten gekomen. De basis van onze dienstverlening is altijd het vinden en veiligstellen van dierbare data geweest. Deze vormen namelijk de herinnering aan een dierbare. Waardoor wij ons iedere dag opnieuw inzetten voor al onze opdrachtgevers.

Ondertussen blijkt dat enkel een opzegdienst maar al te vaak tot overhaaste beslissingen kan leiden, met als gevolg vaak spijt achteraf. Daarom vormen meedenken met de klant en inhoudelijk adviseren over de persoonlijke situatie de kern van onze service. Want eenmaal opgezegd kan nooit meer ongedaan worden gemaakt..

Digitale voorzorg

HANDVATTEN, TRAINING & ONDERZOEK
Digitale Nazorg heeft in de afgelopen jaren voornamelijk nabestaanden kunnen ondersteunen. Steeds vaker werden wij benaderd door klanten die ook nu al (bij leven) op digitaal gebied zaken willen regelen. Maar wat is daarvoor wettelijk geregeld, wie erft jouw data en waarom is het niet altijd slim om je accounts zomaar op te (laten) zeggen?

Dit is een greep uit de vele vragen die ons overspoelen in de dagelijkse praktijk. De vele presentaties en gastlessen, rondetafelgesprekken in de Tweede Kamer en optredens in de media hebben geleid tot een toegenomen bewustwording over digitale nazorg. Zo kunnen wij de behoefte van de Nederlandse consument aan praktische handvatten ook vertalen naar trainingen, gastlessen, workshops en landelijk onderzoek. 

Een loket

BEZOEKADRES DIGITALE VOOR- EN NAZORG
Begin 2020 vonden Sander en Jeanette een partner die vertrouwen heeft in de toekomst van het digitale afscheid. Digital Funeral Professionals is in korte tijd een bekende naam geworden op het gebied van digitale voor- en nazorg en heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Naast de vertrouwde diensten van Digitale Nazorg ben je ook voor Digitale Voorzorg aan het goede adres! Om je tijdens de uitbreiding van onze diensten alle persoonlijke service te bieden die je van ons gewend bent, zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Art of Goodbye B.V., een van de oprichters van het collectief Digital Funeral Professionals.

Met ingang van 1 januari 2020 maken wij officieel onderdeel uit van deze organisatie. Wij heten je welkom op ons bezoekadres aan de Contactweg 48, Amsterdam: het eerste bezoekadres in Nederland voor al je digitale voor- & nazorg vragen. Je bent van harte welkom!