Digital Funeral Professionals richt zich op het samenbrengen van (internationale) bedrijven, instanties, diensten en initiatieven die betrokken zijn bij het voor- en achteraf veiligstellen van dierbare digitale herinneringen.

Als lid dragen wij bovenstaande campagne van de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) een warm hart toe.
Klik hier voor de mensen in de uitvaartzorg die zich elke dag inzetten om degenen van wie afscheid moest worden genomen een waardige uitvaart te kunnen bieden.

Participatie € 0

Samenwerken met deskundige op het gebied van digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data.

24/7 Data Hotline

Bel 020-3037280 met dringende vragen over digitale nazorg. Bijvoorbeeld acuut een nabestaande ondersteunen met het toegankelijk maken van een smartphone? Dag & nacht bereikbaar.

Workshop & presentatie

Als partner ontvang je een maatwerk workshop (intern) of presentatie (extern) over digitale voor- en nazorg met 50% voordeel.

Flyers (drukwerk & digitaal)

Aan jou de keus: ontvang geprinte flyers of de digitale variant voor op je site van Digital Funeral Professionals. Allebei kan natuurlijk ook.

Jij bent professional

Wij bieden de korte "JA, ik ben een Digital Funeral Professional" -training bij aanvang van ons partnership waarmee jij jouw klanten kunt adviseren.

Digital Legacy Conference 2020

Ticket voor de internationale Digital Legacy Conference 2020, georganiseerd door de Digital Legacy Association en Digital Funeral Professionals tijdens de VTU Uitvaart Vakbeurs in september 2020.

Nieuwsbrief

Je ontvangt onze periodieke, digitale nieuwsbrief waarmee je op de hoogte bent van alle ontwikkelingen op het gebied van digitale voor- en nazorg.

Partnerlogo

Je ontvangt hoge resolutie formaten van het Digital Funeral Professionals Logo voor plaatsing op je website.

Wil jij meer weten over de voordelen of meteen aanmelden als partner van Digital Funeral Professionals? Ik sta je graag te woord.

Esther Scheurleer – Partnermanager

Veel belangstelling voor ons evenement #DigitaleNalatenschap2020 met politieke sprekers als VVD’er Jan Middendorp, specialisten zoals Barend v/d Kraats en Jeroen Terstegge maar ook internationale kopstukken als James Norris en Adstate. Daarnaast uiteraard de primeur zoals de mini-documentaire ‘Een goed gesprek’ en de uitreiking van de afstudeerscriptie ‘ Toegang tot digitale data’.