Klantervaringen

Waar we het voor doen

Hieronder een aantal reacties & waarderingen van onze klanten. Bekijk ze gerust allemaal op o.a. Facebook of Google.

Willem Hoogeveen
Willem Hoogeveen
Lees verder
Na het plotseling overlijden van onze dochter konden we niet bij de gegevens van haar mobile telefoon. Digitale Nazorg is het gelukt om de data uit haar telefoon te halen en naar ons op te sturen. Wij vinden het heel waardevol dat er zo'n mogelijkheid is als Digitale Nazorg. Zij hebben ons op een hele fijne manier geholpen.
Johan Frederiks
Johan Frederiks
Lees verder
Ik kan iedereen aanraden die een dierbare is verloren onder moeilijke omstandigheden en die Data wil veilig stellen met persoonlijke informatie om dit aan Sander over te laten. Ik ben naar Haarlem toe gereden om in dit geval de telefoon persoonlijk te overhandigen en hij/hun hebben er voor gezorgd dat ik belangrijke data van de telefoon nu veilig heb. Ik heb hier veel aan gehad ,omdat ik nu de belangrijke video's en foto's kon inzien en later aan mijn zoontje kan tonen. Sander, nogmaals bedankt!!!
Sylvia van Braak
Sylvia van Braak
Lees verder
Nadat mijn sd kaart beschadigd was contact opgenomen met Digitale Nazorg. De kaart was fysiek defect, echter is het hen wel gelukt de gegevens ervan af te halen alvorens de kaart te vernietigen. De gegevens heb ik netjes via aangetekende post op een usb stick ontvangen. Dit was overigens de 2e keer dat ik een beroep op hen heb gedaan. Een aantal jaar geleden was mijn telefoon stukgevallen en daar stonden toen nog veel gegevens op de telefoon zelf. Ook deze zijn er toen vakkundig "af gehaald". Kortom, ik ben zeer tevreden. Ik kan me voorstellen dat mensen die een geliefde hebben verloren en geen toegang hebben tot bv een gsm, i-pad etc hier ontzettend blij mee zullen zijn. Want ook dan weten zij de gegevens veilig te stellen.
Suzanne van Horssen
Suzanne van Horssen
Lees verder
Bijzonder prettig bedrijf om mee samen te werken als het gaat om bijvoorbeeld het veilig stellen van oud filmmateriaal t.b.v. nabestaanden. Top!
Gevers Gevers
Gevers Gevers
Lees verder
Bedankt Sander/Digitale Nazorg Super bedankt! Fijn om na overlijden van dierbare weer foto's ,mail, wachtwoorden ed van laptop/telefoon te kunnen zien.
Richard Hattink
Richard Hattink
Lees verder
Sander en zijn team zijn een stel tovenaars, die van een harde schijf die geen signaal meer gaf, zonder enig probleem wist te benaderen, en alle data veilig wist te stellen. Geweldig, snelle service, en uiterst fijn geholpen!
Marja en Jo Lataster
Marja en Jo Lataster
Lees verder
Ik ben erg blij dat Digitale Nazorg de door mij van mijn telefoon verwijderde foto's terug heeft gevonden. Deze foto's waren voor mij zeer belangrijk en van grote emotionele waarde. Bedankt voor de fijne manier van benaderen en het onderlinge contact. Een pluim voor Sander en zijn team!
Louise Snoek-Van Maris
Louise Snoek-Van Maris
Lees verder
Ik had een kapotte externe harde schijf met allemaal foto's van mijn overleden zoon en man. Sander van der Meer van Digitale Nazorg heeft het voor elkaar gekregen om al mijn bestanden van de schijf op USB te zetten. Hij heeft dit snel voor mij gedaan en is zeer vriendelijk, ik ben hem zeer dankbaar. Als je problemen hebt gegevens te verkrijgen (bijv. wachtwoorden die je niet weet en toch in de computer moet komen) van een overleden dierbare is dit het adres Ik raad iedereen Digitale Nazorg aan! 👍
Simone Wilmms
Simone Wilmms
Lees verder
Zeer vakkundig en betrouwbaar bedrijf. Ze tonen alle begrip voor het probleem en communiceren helder over de voortgang. Je weet precies waar je aan toe bent. Geweldig dat zij zich zo inzetten. Wij hebben de laatste bewegende beelden terug van onze overleden schoonmoeder die op een iPad stonden die opeens crashte.
Aline Schoenmaker
Aline Schoenmaker
Lees verder
Het was voor mij heel frustrerend dat ik na het overlijden van mijn man niet meer in zijn e mails kon komen , omdat hij geen wachtwoorden had achtergelaten ! maar HOERA na bijna een jaar proberen , zag ik in het programma kassa EINDELIJK een onafhankelijk Betrouwbaar bedrijf die me daarbij GOED Geholpen heeft
Maarten Buursen
Maarten Buursen
Lees verder
Enorm blij met de (gratis!) service van Digitale Nazorg. Dankzij hun heeft mijn moeder oude foto's terug die nog op diskettes stonden. Zeer professioneel en begaand. Aanrader!