Klachten

Klachten
Als je onverhoopt niet tevreden bent over een product of dienst van Digital Funeral Professionals, kun je een klacht indienen door het formulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je ontvangt uiterlijk binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie.

Bemiddeling
Als je niet tevreden bent over de manier waarop je klacht is opgelost of als je klacht nog steeds niet is opgelost, dan gaan we altijd met elkaar in gesprek. Wij geloven erin dat een geschil samen oplossen het beste is voor jou en voor ons. We willen te allen tijde voorkomen dat je op extra kosten gejaagd wordt door prijzige geschillen procedures. Daarom zullen wij er alles aan doen om mogelijke conflicten onderling (of waar nodig en/of gewenst met bemiddeling) op te lossen.

Nog steeds ontevreden?
Als consument kun je advies vragen over geschillen aan het juridisch loket https://www.juridischloket.nl/
Zij geven gratis juridisch advies.
Ook de website Consuwijzer https://www.consuwijzer.nl/ geeft praktisch juridisch advies over je rechten als consument.

Je kunt je klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/). Dit Europese platform voor onlinegeschillenbeslechting wordt door de Europese Commissie beschikbaar gesteld om online winkelen veiliger en eerlijker te maken door toegang te bieden tot goede instrumenten voor geschillenbeslechting.
KLIK HIER om direct je zaak te starten: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home.howitworks

Vragen?
Je kunt ons altijd bellen met vragen hierover, onze Helpdesk staat voor je klaar op 023 202 53 80.
Deze klachtenprocedure maakt deel uit van onze volledige Algemene Voorwaarden.