Disclaimer

Proclaimer
Digital Funeral Professionals is verantwoordelijk voor de informatie op deze website.
We doen ons uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. We streven er dan ook naar om wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren op onze website.

Merk je dat er iets niet klopt? Laat het ons dan alsjeblieft meteen weten. Dan kunnen we het indien nodig corrigeren.
Werkt er iets niet goed? Dan is er misschien een technische storing. Waarschuw ons dan even alsjeblieft en bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.
Laat het ons ook even weten als je schade op zou kunnen lopen door verkeerde informatie of een storing op onze website. Dan zoeken we samen een oplossing.

Disclaimer
Digital Funeral Professionals heeft deze website zorgvuldig samengesteld.
Wij staan echter niet in voor de juistheid, volledigheid en de actualiteit van de informatie. De gebruiker dient er rekening mee te houden dat de informatie regelmatig wordt gemuteerd. De gebruiker van de informatie is geheel zelf verantwoordelijk voor handelen op basis van de op of via de website beschikbare informatie. Digital Funeral Professionals aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade op welke wijze ook ontstaan, als gevolg van gebruik van op de site beschikbare informatie (waaronder links naar sites van derden) of het om welke reden dan ook niet beschikbaar zijn of niet – behoorlijk – functioneren van de website.