7 PARTNER VOORWAARDEN

Ons wereldbeeld is dat van een mensgerichte digitale wereld, die een eerlijke, duurzame maatschappij weerspiegelt. Hierin is het uitwisselen van jouw en mijn persoonlijke data gebaseerd op het vertrouwen in en de evenwichtige relatie tussen individuen en organisaties. Binnen ons Partner netwerk vertalen wij dat vertrouwen naar onderstaande voorwaarden:

 1. Toestemming voor het vermelden van jouw commitment op onze Partner pagina
 2. Match met onze kernwaarden: de waarden en normen waarin wij geloven vormen ons ethisch kompas. Ze dragen uit waarvoor we staan, wat ons verbindt, wie we willen we zijn en wat essentieel is in onze houding. De zes kernwaarden van Digital Funeral Professionals zijn:

  Naar ons zelf – Integriteit
  Naar ons team, medewerkers en stagiairs – Veiligheid
  Naar onze leveranciers – Vertrouwen
  Naar onze klanten (consumenten) – Welzijn
  Naar onze Partners – Co-creatie
  Naar de maatschappij – Betrokkenheid

 3. Kennisgeving van onze ondertekening van de MyData-verklaring.
 4. Medewerking aan de onboarding door je acceptatie van het Partnerpakket, bestaande uit deze Partner voorwaarden, de introductie training, je persoonlijke account met Partner korting code, je Partner certificaat, een Partner logo en (digitale) brochure.
 5. Testen van je account op Digital Funeral Professionals, je tijdelijke wachtwoord vervangen door een persoonlijk wachtwoord.
 6. Je Partner korting code gebruiken voor orders van jouw opdrachtgevers. Al onze Partners worden eenmaal per jaar beoordeeld op basis van medewerking aan co-creatie, onze Partner kernwaarde. Indien nodig maken wij verbeterafspraken met elkaar.
 7. Wederzijds linken op social media, wij verwelkomen je in onze online community en blijven graag op de hoogte van jouw ontwikkelingen en uitdagingen:

  Facebook
  Podcast
  Twitter
  Instagram
  LinkedIn
  Netwerk
  YouTube